Gästhemmet

Välkommen att övernatta i Stallängan på Norrbyskärs Herrgård. Vi erbjuder rum med 2 till 4 bäddar varav ett större familjerum samt två rum där även hund och katt är välkomna. Pris och tillgänglighet ser du i vårt bokningsformulär.

Platsen

Norrbyskär är ett populärt besöksmål med möjlighet att ta del av kultur och aktiviteter som passar alla åldrar. I slutet på 1800-talet etablerades här ett av Europas största sågverk och med det en vision om att skapa ett unikt mönstersamhälle.

När du närmar dig med färjan är det herrgårdens vita byggnader som välkomnar dig till ön. Förvaltarbostaden som byggdes 1895 ligger bara ett stenkast norr om färjelägret. Herrgården ligger vackert omgärdat av vatten med vidsträckta gräsmattor och det som en gång var den tilltagna herrgårdsparken. Här kan du övernatta på vårt gästhem i en anrik och kulturhistorisk miljö.

Så hittar du hit

Faciliteter

I våra rumspriser ingår sänglinnen och städning. Toaletter och duschar är gemensamma och det finns handdukar att hyra till en kostnad av 50kr. På gästhemmet finns även tillgång till en gemensamhetslokal och gästkök för möjlighet till enklare matlagning.

Vid frågor och bokning av större sällskap kontakta info@norrbysk....
Boka

Nytt från Skäret

Semestererbjudanden

 
2017-05-23T22:51:45+02:00

Minisemester

Bo tre nätter, betala för två!
Ta möjligheten att övernatta i den västerbottniska skärgården. Förälska dig i ön och ta även vara på närheten till det stora utbudet av shopping, kultur och evenemang som Umeå-regionen har att erbjuda.

2017-05-23T23:00:42+02:00

Missa färjan

Sista minuten-erbjudande – 300 kr rabatt på övernattning!
Gäller vid bokning på plats efter kl 17.00, samma dag som incheckning, i mån av plats. Bokning i kaféet eller ring 073-535 34 81.