Kafé och servering

Hos oss kan du hitta något att äta under hela dagen, vi erbjuder såväl lunch och middag, som fika och glass till alla våra besökande. Menyerna inspireras av skärgården med en omtanke för miljön, allt inramat av öns unika historia. Hos oss kan du även avnjuta ett glas vin eller öl.

Frukost

Välj din start på dagen genom att skräddarsy innehållet i din förbeställda frukostpåse. Inta frukosten i lugn och ro på rummet, i gästköket eller på uteserveringen. Hos oss finns även möjlighet att låna en picknickfilt och avnjuta frukosten i den vackra naturen.

Lunch

Varje dag erbjuder vi lunch där vi sätter havet och grönsakerna i fokus. Till våra yngre gäster serverar vi anpassade halv-portioner och pannkakor, så att ”barna blir fulla med sommar och benen blir fulla med spring”.

Fika

Till fika erbjuder vi såväl smörgåsar som bullar, kakor och härliga glassar. Njut av dessa på plats med kaffe, te eller ett glas mousserande vin. Om du önskar kan du även låna en picknickkorg och hitta ditt eget smultronställe på ön.

Middag

Eftermiddagen på skäret bjuder bland annat på räkor, fisk och ett urval av lokalproducerad mat med olika dryckesalternativ.

Öppet

Alla dagar under sommarperioden 22/6-5/8.

Vid frågor och bokning av större sällskap kontakta info@norrbysk….

Boka

Nytt från Skäret

Semestererbjudanden

 
2017-05-23T22:51:45+02:00

Minisemester

Bo tre nätter, betala för två!
Ta möjligheten att övernatta i den västerbottniska skärgården. Förälska dig i ön och ta även vara på närheten till det stora utbudet av shopping, kultur och evenemang som Umeå-regionen har att erbjuda.

2017-05-23T23:00:42+02:00

Missa färjan

Sista minuten-erbjudande – 300 kr rabatt på övernattning!
Gäller vid bokning på plats efter kl 17.00, samma dag som incheckning, i mån av plats. Bokning i kaféet eller ring 073-535 34 81.